HTC Helsinki palvelut

Palvelut

HTC Helsinki tarjoaa vuokralaisyrityksilleen kaikki nykyaikaisen toimistokeskuksen palvelut. Palveluvalikoimaan kuuluvat mm. aulapalvelu, ravintola- ja catering-palvelut, neuvottelutilat, sosiaalitilat, suihku- ja pukuhuonetilat, kuntosali, siivous, vartiointi/turvallisuus sekä ympäristö- ja kiinteistöhuolto. Ullakkokerroksen edustustilat ovat yritysten käytettävissä. Tilavuokrauksesta vastaa HTC Helsingissä toimiva ravintola

Aulapalvelu

Aulapalvelu palvelee HTC Santa Mariassa pääsisäänkäynnin yhteydessä arkipäivisin, maanantaista perjantaihin klo 7.45 – 16.15 välisen ajan. Pääsisäänkäynti on avoinna aulapalvelun aukioloaikoina.

Aulapalvelu
Puh. 050 584 8532
htc.aula@avarn.fi

HTC Helsingin aulapalvelu on kiinteistöissä toimivien henkilöiden ohjaus- ja neuvontapiste kaikkien yritysten osalta.

Aulapalveluun kuuluu taloon tulevien vieraiden vastaanotto ja opastus, erilaisten hälytysten vastaanottaminen ja ilmoittaminen edelleen, kameravalvontajärjestelmän avulla kiinteistön tilojen valvonta, talossa yleisen järjestyksen ja turvallisuuden valvonta ja ylläpito, toimitiloihin liittyvien palvelutarpeiden vastaanotto ja edelleen ilmoittaminen ja muut pienet, erikseen nimeämättömät, palvelutehtävät, jotka voidaan suorittaa paikalta poistumatta.

Vieraat liikkuvat aina kiinteistössä isännän vastuulla.

Hissihuolto

HTC Santa Mariassa on kaksi hissiä, joista toinen on varustettu myös tavaraliikennettä varten. HTC Vegassa on kolme hissiä, joista yksi on tavaraliikennettä varten.

Tavarankuljetuksiin mitoitetut hissit on suunniteltu siten, että sisään mahtuu eurolava. Hissien käyttö on suojattu kulkukortilla. Henkilöhissien painorajoitukset ovat 800 kg ja tavarahissien painorajoitus 1600 kg.

Hisseissä on 24 tunnin puheyhteys ongelmatilanteita varten hissihuoltoliikkeeseen, joka vastaa hissien huollosta ja hälytyksistä. Normaalina työaikana, ota ongelmatilanteissa yhteys kiinteistönhoitajaan.

Are
Puh. 040 842 0443
huolto.htc@gmail.com

Iltaisin, öisin, viikonloppuisin ja pyhinä päivystää kiinteistönhoitoliikkeen 24-tunnin hälytyskeskus. Lisäksi hisseistä on puheyhteys KONEen hälytyskeskukseen.

Jos hissi ei toimi ja olet jäänyt hissiin, toimi hissikorin seinällä olevien ohjeiden mukaisesti. Jos olet hissin ulkopuolella ja huomaat hissin toiminnassa häiriön, ilmoita tästä aulapalveluun.

Aulapalvelu
Puh. 050 584 8532

Arkisin klo 16 jälkeen ja viikonloppuisin päivystää hissiliikkeen päivystys.

Jätehuoltopalvelut

HTC Helsingin yhteinen jätetila sijaitsee HTC Santa Marian kellarikerroksessa lastauslaiturin vieressä. Jokainen yritys vastaa tuottamiensa jätteiden toimittamisesta jätetilaan ja siellä kullekin jätelajille osoitettuun astiaan. Kiinteistö hoitaa jätteiden poiskuljetuksen tästä tilasta.

Kiinteistönhoitopalvelut

Kiinteistöyhtiö on solminut lämpö-, vesi-, ilmanvaihto- ja sähkötekniikan hoidosta sekä paikoitus- ja ulkoalueiden puhtaanapidosta palvelusopimuksen kiinteistöhoitoliikkeen kanssa.

Kiinteistönhoitoliike vastaa myös ulkoalueiden hoidosta, tosin Tammasaarenkadun jalkakäytävän liukkauden- ja lumenhuolto kuuluvat kaupungille koko jalkakäytävän osalta.

Vuokralaiselle kuuluvista huoltotöistä, kuten lampunvaihdosta ja valkotaulun kiinnityksestä, löytyy kiinteistöhuoltoyhtiön erillinen hinnasto. Mikäli työ vaatii ainoastaan kohteen huoltomiehen ja kestää alle tunnin, huoltoyhtiö veloittaa asiakasta ainoastaan tunnista. Mikäli huolto vaatii asentajan, on minimiveloitus aina kaksi tuntia.

HTC Helsingin vastuullinen kiinteistönhoitaja on kiinteistössä arkipäivisin.

Are
Puh. 040 842 0443
huolto.htc@gmail.com

Iltaisin, öisin, viikonloppuisin ja pyhinä päivystää kiinteistöhoitoliikkeen 24-tuntinen hälytyskeskus.

Muut palvelut

Kohteen vuokralaisille ja henkilökunnalle on tarjolla monipuolinen valikoima erilaisia kiinteistö- ja tilapalveluita.

Autopesula

Autopesula toimii parkkihallissa arkisin klo 8–17. Pesupiste sijaitsee HTC Vegan alakerrassa.

Carwash Oy
Lisätietoja www.carwash.fi.

Kuntosali

HTC Helsingin kuntosali palvelee HTC Ninan kellarissa maanantaista sunnuntaihin kello 05.00–01.00. Lisätietoja kuntosalista www.palloiluhalli.com

Hieronta- ja kosmetologipalvelut

Rhombo tarjoaa HTC Helsingissä seuraavia palveluita:
Kosmetologipalveluita
Hierontapalveluita
– Klassinen hieronta
– Intialainen päähieronta
– Imukuppihieronta
– Hot Stone -hieronta
– Shiatsu

Lisätietoja löytyy sivuilta www.rhombo.fi

Ravintola- ja catering-palvelut

Kiinteistöissä toimii kaksi Sodexo Oy:n henkilöstöravintolaa, jotka sijaitsevat HTC Santa Marian ja HTC Ninan 1. kerroksessa heti pääsisäänkäynnin läheisyydessä.

Ravintoloissa voidaan käteisen lisäksi käyttää lounasseteleitä sekä pankki- ja luottokortteja. Muista maksutavoista esim. kulkukortilla maksamisesta voi neuvotella Sodexon kanssa.

Aukioloajat:
Explorer (Santa Maria)
Ma-pe 07.30–16.00, lounasaika 11.00–13.30

Acqua (Nina)
Ma-pe 11.00–14.00, lounasaika 11.00–14.00

Katso viikon ruokalistat >

Sodexo Oy
Puh. 050 413 0467
htc.helsinki@sodexo.com

HTC Santa Marian 1. kerroksessa sijaitsee kahvila Robert’s Coffee.

Siivouspalvelut

Kiinteistö vastaa yhteisten tilojen, (aulat, porraskäytävät, neuvottelukerros jne.) siivouksen järjestämisestä, ja kiinteistöyhtiö on solminut näiden tilojen siivouksesta palvelusopimuksen kohteen siivousyrityksen kanssa.

Jokainen vuokralaisyritys vastaa vuokraamiensa tilojen siivouksen järjestämisestä.

Mahdolliset siivousreklamaatiot ilmoitetaan siivouksen palveluesimiehelle.

Uuspalvelu
Puh. 0400 929 139
timo.niemela@uuspalvelu.fi

Vartiointi- ja turvapalvelut

Vartiointiliike vastaanottaa kaikki kiinteistöistä tulevat hälytykset. Kaikki kulunvalvontajärjestelmän virheellisestä käytöstä aiheutuneet hälytykset aiheuttavat vartijan tulon paikalle, ja vartiointiliike saapuu aina kiinteistölle, kun sieltä tulee hälytys.

Aulapalvelu
Puh. 050 584 8532 (8-16)
htc.aula@avarn.fi

Vikailmoitukset

Sähköviat, vesivahingot, ilmastointiongelmat ja jätehuollon reklamaatiot ilmoitetaan kiinteistönhoitajalle:

Are
Puh. 040 842 0443
huolto.htc@gmail.com

Siivousreklamaatiot ilmoitetaan siivouksen palveluesimiehelle:

Uuspalvelu
Puh. 0400 929 139
timo.niemela@uuspalvelu.fi

Alueen palvelut

Ruoholahden kauppakeskuksen palvelut ja metroasema ovat kävelymatkan päässä.

Kulttuurikeskus Kaapelitehdas on aivan naapurissa ja Salmisaaren urheilukeskukseen on 5 minuutin kävelymatka.